آموزش تهیه استیک حرفه ای

آموزش استیک به صورت گام به گام توسط استاد فوق حرفه ای امیر سالم در آموزشگاهی مجهز و پیشرفته توسط مرکز آموزش فست فود ملی شف. آیا می دانید چگونه باید یک استیک خوشمزه و لذیذ را درست کنید؟ مواد اصلی و تشکیل دهنده استیک چه چیزی هایی هستند؟ آیا با انواع استیک و طرز پخت آن ها آشنایی دارید؟

استیک از گوشت گوساله یا گاو تهیه می شود و از دیگر غذاهای خوشمزه فست فودی است که طرفداران زیادی در اکثر نقاط جهان دارد و در بیشتر رستوران های سرو می شود. در ایران نیز استیک از محبوبیت خاصی برخوردار است و بیشتر عاشقان غذاهای فست فودی می خواهند نحوه پخت آن را به صورت کامل یاد بگیرند تا بتوانند به راحتی آن را در منزل آماده و در کنار دیگر اعضای خانواده و یا دوستان میل نمایند. در حقیقت استیک غذای ساده ای است که به راحتی می توانید آن را در منزل درست کنید. البته قابل ذکر است که دستور پخت انواع استیک با همدیگر متفاوت است و شما نمی توانید از یک روش برای پخت استفاده کنید.

اگر قصد دارید یک استیک را به صورت حرفه ای و خوشمزه آماده کنید به شما پیشنهاد می کنیم که به خواندن این مقاله ادامه دهید تا با آموزش تهیه استیک حرفه ای و انواع آن آشنا شوید.

انواع استیک

از جمله مواردی که باید در هنگام آموزش استیک به آن توجه داشته باشید این است این غذا دارای انواع مختلفی است که روش پخت هر کدام از آن ها با همدیگر متفاوت است. از این رو اگر قصد دارید به صورت اصولی به آموزش استیک بپردازید باید با انواع آن ها آشنا شوید. به همین منظور در ادامه به معرفی انواع استیک خواهیم پرداخت تا شما را با انواع آن ها آشنا سازیم.

استیک ریب- آی (Rib eye Steak)

از خوشمزه ترین و محبوب ترین استیک های موجود در هر رستورانی استیک ریب آی است. این استیک طرفداران زیادی دارد و از قسمت دنده گاو تهیه می شود، از این رو بسیار نرم و ترد می باشد و از طعم لذیذی برخوردار می باشد. البته قابل ذکر است که این غذا دارای چربی فراوانی است به همین دلیل برای افرادی که دارای رژیم غذایی مناسبی هستند مناسب نیست.

استیک تاپ سیرلوین (Top Sirloin)

استیک تاپ سیرلویم از دیگر استیک های پرطرفدار است که در اکثر رستوران ها سرو می شود. این استیک شامل بخش میانی گاو یعنی قسمت راسته و درست زیر فیله و پشت مازو می باشد. این استیک بسیار نرم اما چرب است به همین دلیل برای افراد رژیمی غذای مناسبی به شمار نمی آید. دقت داشته باشید که هنگامی آن را آماده می کنید باید تمامی قسمت های غضروفی را از گوشت جدا کنید.

استریپ استیک (Strip Steak)

از دیگر استیک های خوشمزه استریپ استیک است. البته این نوع استیک به نام های کانزاس سیتی، نیویورک استریپ و شل استیک نیز شناخته می شود. این استیک شامل قسمت کمر گوشت گاو است که بسیار آبدار، خوشمزه و خوش طعم می باشد. از این رو از پرطرفدارترین استیک ها محسوب می شود.

استیک تی- بن (T-Bon Steak)

این استیک از شامل دو بخش راسته و فیله است. این غذا برای افرادی که عاشق گوشت چسبیده به استخوان هستند بسیار مناسب می باشد. البته از آنجایی که استیک تی بن از دو بخش مجزا تشکیل شده است باید برای پخت آن مهارت و تبحر کافی را داشته باشید تا بتوانید آن را خوشمزه و خوش طعم آماده کنید.

فیله مینیون (Fillet Mignon Steak)

اگر رژیم غذایی خاصی دارید و نمی توانید غذاهای پرچرب را مصرف کنید، این استیک برای شما انتخاب عالی خواهد بود. زیرا از گوشت فیله درست شده و بسیار نرم و ترد می باشد. البته می توانید از با پهن و صاف کردن آن نیز برای تهیه ساندویچ استیک نیز استفاده کنید. توجه داشته باشید که این نوع استیک نسبت به سایر استیک های دیگر گران تر می باشد.

ول دان (Well Done)

از استیک های مشهور و پر طرفدار در ایران استیک ول دان می باشد که به ذائقه ما ایرانی ها بسیار نزدیک تر است. برای درست کردن این استیک باید گوشت را در دمای مناسب و به مدت طولانی پخته شود. این غذا برای افرادی که خوردن گوشت خام را دوست ندارند بسیار مناسب است چرا که گوشت کاملا پخته می شود.

استیک ریر یا خام (Rare)

استیک خام همانطور که از نام آن پیدا است خام و برای تهیه آن گوشت به صورت کامل پخته نمی شود. این استیک در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد چرا که گوشت خام و آبدار است. البته در ایران از محبوبیت چندانی برخوردار نیست زیرا بیشتر ایرانیان خوردن غذاهای خام را دوست ندارند.

آموزش تهیه استیک حرفه ای توسط مرکز آموزش فست فود ملی شف

آموزش دستور پخت استیک

همانطور که اشاره شد استیک دارای انواع مختلفی است که طرز پخت آن ها یکسان نیست و برای هر کدام از آن ها باید از روش خاصی استفاده کنید تا بتوانید یک استیک خوشمزه و لذیذ را برای افراد خانواده خود آماده و مهیا سازید. اگر بخواهیم به صورت تخصصی به آموزش هر کدام از آن ها بپردازیم، مطلب بسیار طولانی و شما از خواندن آن کسل و خسته خواهید شد. در نتیجه نمی توانید به صورت اصولی با طرز تهیه و دستور پخت هر کدام از آن ها آشنا شوید.

اگر قصد دارید به صورت اصولی به آموزش تهیه استیک بپردازید به شما پیشنهاد می کنیم که در دوره های مرکز آموزش فست فود ملی شف شرکت کنید. شما با استفاده از دوره های آموزشی این مرکز می توانید با طرز پخت انواع استیک به صورت حرفه ای آشنا شوید. زیرا تمامی این دوره ها توسط استاد و سر آشپز امیر سالم متخصص غذاهای فست فودی از جمله استیک با سال ها سابقه درخشان آموزشی و راه اندازی فست فود های سرشناس در آموزشگاه ملی تهران برگزار می شود و شما را به صورت کاملا حرفه ای با پخت انواع استیک خانگی و رستورانی آشنا می سازد. همانطور که ذکر شد علاوه بر سابقه درخشان آموزشی، تیم راه اندازی فست فود ملی شف با مدیریت سرآشپز امیر سالم مشاور و راه انداز بزرگترین برندهای فست فودی موجود در کشور می باشد.

برای اینکه در طرز تهیه انواع استیک به یک استاد حرفه ای تبدیل شوید، همین حالا فرصت را از دست ندهید و در دوره های آموزشی مرکز ملی شف شرکت کنید. برای شرکت و نحوه ثبت نام در این کلاس ها و دوره های آموزشی کافی است که با یکی از شماره های زیر تماس حاصل فرمایید و راهنمایی ها و مشاوره های لازم را دریافت نمایید.

۱/۵ - (۱ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *