دوره آموزش تهیه سس حرفه ای

آموزش تهیه سس حرفه ای به صورت کاملا تخصصی و مرحله به مرحله ای توسط استاد فوق حرفه ای امیر سالم در آموزشگاهی مجهز و پیشرفته توسط مرکز آموزش فست فود ملی شف. چگونه می توانیم یک سس خوشمزه و عالی را برای چاشنی غذاهای خود آماده سازیم؟ آیا با انواع سس و نحوه تهیه آن آشنایی دارید؟ آیا مواد به کار برده شده در تهیه انواع سس متفاوت می باشد؟

سس ها یک چاشنی غذایی به شمار می آیند که به همراه انواع غذاها، سالادها، ساندویچ ها و سایر موارد دیگر به کار می روند. سس ها در حالت کلی بسته به اینکه در چه مواردی مورد استفاده قرار بگیرند به صورت غلیظ و رقیق آماده می شوند. این ماده غذایی به روش های مختلفی آماده و تهیه می شود که اگر با طرز تهیه صحیح آن ها آشنا شوید می توانید سس های خوش طعم و فوق العاده ای را آماده سازید. به همین منظور در این مقاله قصد داریم آموزش تهیه سس حرفه ای را در اختیار شما قرار دهیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

انواع سس

همانطور که اشاره شد، سس ماده غذایی است که به عنوان چاشنی و طعم دهنده به همراه انواع غذاها سرو می شود و طعم فوق العاده ای را به آن ها می بخشد.. سس ها دارای تنوع بسیار بالایی هستند و هر کدام از آن ها به قسمتی از جهان تعلق دارند. به همین دلیل طرز تهیه و مواد مورد استفاده در آن ها متفاوت می باشد. اگر قصد دارید به آموزش تهیه سس بپردازید، نخست باید با انواع سس و مواد مورد استفاده در آن ها آشنا شوید تا بتوانید طرز تهیه و آماده سازی آن ها را به صورت اصولی یاد بگیرید. به همین منظور در ادامه مقاله آموزش تهیه سس حرفه ای به معرفی انواع سس خواهیم پرداخت تا بتوانید با انواع آن ها آشنا شوید.

سس گوجه فرنگی

از جمله سس های محبوب که در بیشتر غذاها مورد استفاده قرار می گیرد، سس گوجه فرنگی می باشد. این سس دارای انواع مختلفی است که به شکل های متفاوتی آماده و تهیه می شوند. معمولا برای تهیه این سس از گوجه فرنگی، انواع چاشنی ها و ادویه جات را به کار می برند. سس گوجه فرنگی در کنار غذاهای اصلی همچون ماکارونی، پاستا و گوشت بسیار کاربرد دارد. این سس همچنین برای افرادی که فشار خون دارند توصیه می شود.

از جمله سس های گوجه فرنگی می توان به سس کچاپ، سس قرمز با رب گوجه، سس مارینا، سس پیتزا، سس گوشت، سس سالسا و سس باربیکیو اشاره کرد.

سس چیلی

سس چیلی یا تند بیش از هزار سال است که مورد استفاده قرار می گیرد. برای تهیه این سس از فلفل قرمز استفاده می شود به همین دلیل بسیار تند است که در مرگ سلول های سرطانی نقش بسیار مهمی را دارد. انواع غذاهای هندی را معمولا با این سس سرو می کنند.

سس سالاد و ساندویچ

در دنیا خوردن هیچ سالاد و ساندویچی بدون سس انجام نمی شود. در حقیقت افزودن سس به این غذاها طعم متفاوت و دلچسبی را به آن ها می بخشد. معمولا ین نوع سس به سه دسته خامه ای، پنیری و روغنی تقسیم می شوند که مقداری ادویه به آن ها اضافه شده است. البته این نوع سس برای افرادی که چربی بالایی دارند یا چاق هستند توصیه نمی شود چرا که بسیار پرکالری و چرب هستند. از جمله سس های سالاد و ساندویچ می توان به سس تارتار، سس مایونز، سس تاباسکو، سس سالاد سزار، سس خردل، سس هزار جزیره، سس سیر، سس ماست، سس سالاد ماکارونی، سس مایونز و سس رنچ اشاره کرد.

سس خامه ای و کره ای

دسته ای دیگر از سس ها، سس خامه ای و کره ای می باشد. این نوع سس نیز به شدت چاق کننده است به همین دلیل برای افرادی که دارای رژیم غذایی هستند بهتر است از این سس استفاده نکنند. ماده اصلی تشکیل دهنده این سس ها معمولا کره، خامه، قارچ و آرد می باشد. همچنین از سس خامه ای و کره ای در هنگام سرو پاستا و لازانیا بسیار استفاده می شود، زیرا برخی خوردن این نوع سس را به جای سس گوجه فرنگی ترجیح می دهند. سس قارچ، سس لازانیا، سس الفردو پاستا، سس بشامل و سس قارچ خامه ای از جمله سس های خامه ای و کره ای به شمار می آیند که شما می توانید به راحتی آن ها را در منزل آماده کنید.

سس سویا

از این نوع سس معمولا برای سرو غذاهای آسیایی استفاده می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این سس شامل سویا، غلات برشته شده، آب و نمک است. این نوع سس تقریبا شور بوده و به رنگ قهوه ای می باشد که معمولا برای مزه دار کردن غذا اصلی از آن استفاده می کنند. تهیه سس سویاسس سویا زمان گیر است و شما باید برای آماده سازی آن وقت و زمان کافی را بگذارید.

سس های شیرین

این نوع سس مخصوص کیک و دسر است و معمولا برای تزیین، کاور و طعم دار کردن انواع کیک و دسر استفاده می شود. سس های شیرین همانطور که از نام آن ها پیدا است شیرین هستند و در طعم های میوه ای و شکلاتی آماده می شوند. از جمله سس های شیرین می توان به سس کاسترد، سس سیب، سس پرتقال، سس کارامل، سس شکلاتی، سس براق فرانسوی و سس توت فرنگی اشاره کرد.

آموزش تهیه سس

همانطور که مشاهده کردید سس ها از تنوع بسیار زیادی برخوردار هستند و هر کدام از آن ها به شکل های مختلفی آماده می شوند. در مقاله آموزش تهیه سس ما نمی توانیم به صورت کامل به طرز تهیه هر کدام از این سس ها بپردازیم. چرا که زمانبر و برای شما خسته کننده خواهد بود. از این رو اگر قصد دارید با طرز تهیه انواع سس به صورت اصولی و حرفه ای آشنا شوید، ما به شما پیشنهاد می کنیم که در مرکز آموزشی فست فود ملی شف شرکت کنید. علاوه بر سابقه درخشان آموزشی، تیم راه اندازی فست فود ملی شف با مدیریت سرآشپز امیر سالم مشاور و راه انداز بزرگترین برندهای فست فودی موجود در کشور می باشد.

در این مرکز آموزشی تهیه انواع سس به صورت حرفه ای توسط استاد و سرآشپز خبره امیر سالم متخصص غذاهای فست فودی و انواع سس با سال ها سابقه درخشان در آموزش و راه اندازی فست فودهای سرشناس در آموزشگاه فست فود ملی تهران برگزار می شود. برای شرکت در این کلاس ها و نحوه ثبت نام می توانید با یکی از شماره های زیر تماس حاصل فرمایید و اطلاعات لازم را کسب کنید.

آموزش فست فودبلاگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *