آموزش فست فود و راه اندازی فست فود

آموزش فوق تخصصی صفر تا صد فست فود

  • مدرس دوره استاد امیرسالم
  • برگزار کننده دوره مجتمع آموزشی ملی تهران

‎در این دوره کاملا با تکنیکهای آموزشی تخصصی فست فود آشنا خواهید شد و مهارت های لازم را فراخواهید گرفت، این دوره را به عزیزانی که درصدد راه اندازی ، ارتقاع و حتی مبتدی میباشند توصیه میشود چرا که ما کاملترین دوره های تخصصی آموزش با تکنیک های برتر را برای هنرجویان خود ارائه خواهیم داد ، این دوره را به عنوان یک فرصت از دست ندهید .(این یک فرصت خاص و استثنایی است). دوره بصورت کار عملی و ورک شاپ میباشد.

سر فصل های آموزش دوره فست فود

سر فصل های آموزش دوره فست فود

  • آموزش صفرتاصد پیتزاهای ایتالیایی
  • آموزش صفرتاصد پیتزاهای آمریکایی
  • آموزش خمیر پیتزای ایتالیایی و آمریکایی دیترویت و رومانا
  • آموزش چندین نوع رسپی برگرها
  • آموزش انواع ساندویچ ها
  • آموزش انواع استیک ها
  • آموزش انواع پاستاها
  • آموزش سوخاری ها بصورت تخصصی و ورک شاپ
  • نحوه مرینه کردن انواع مرغ های سوخاری بال و کتف فیله استریپس ناکت قارچ سوخاری ران مرغ اسپایسی و نرمال مرغ کامل پیاز سوخاری ژامبون سوخاری و قارچ سوخاری غیره..
  • آموزش ادویه های سوخاری مرینیت ها روکش های سوخاری
  • آموزش ترکیب و ساخت ادویه های سوخاری
  • آموزش ساندویچ های سوخاری کی اف سی
  • نحوه سوخاری شدن و پولکی کردن مرغ ها نحوه برش ها
  • آموزش سیب زمینی بلژیکی و فرایند پخت صفرتاصد
  • آموزش ۲۵ مدل سس های تخصصی سرد و گرم
  • آموزش و شناخت دستگاهای فست فود
  • آموزش نحوه مزه دارشدن انواع گوشت و مرغ و استیک ها
  • شناخت چاشنی ها و ادویه ها و کاربرد هر کدام
  • آموزش پیش غذاهای فست فود
  • آموزش و نحوه پخت انواع غذاها کار با دستگاهای صنعتی و رستورانی
  • نحوه نگهداری دستگاهای صنعتی
  • آموزش راه اندازی و احداث فست فود
  • آموزش انواع سالادها و سس های سالاد
  • آموزش دونرکباب مرغ
  • آموزش دونرکباب گوشت
  • آموزش مرغ بریان بال و پاچین
  • آموزش خمیرهای پیتزای ناپولیتن
  • آموزش دیزاین و گارنیش غذاها
  • آموزش بیش از ۴۰نوع پیتزا
  • آموزش منو نویسی فست فود
  • قیمت گذاری و کاست منوی فست فود
  • پشتیبانی بعد از شرکت در دوره های فست فود
  • آموزش بروز ترین منوهای فست فود
  • آموزش شناخت مواد اولیه
  • آموزش شناخت آردها و کاربرد آردها
  • آموزش پیش تخمیر خمیرها برای خمیرپیتزاها
  • آموزش تئوری و توضیحات کامل نکته به نکته
  • آموزش نحوه مدیریت کردن فست فود
  • ارائه جزوه کامل و رسپی هر غذا با گرم دقیق و توضیحات کامل به هنرجو
  • کار عملی در دوره فست فود☆
    ارائه لباس آشپزی کلاه پیشبند و پیراهن رایگان به هنرجوهان اقا و خانوم در دوره فست فود
  • کار و شناخت چاقوهای آشپزی
  • آموزش تخته کاری
  • آموزش آماده سازی و طبخ تمامی غذاهای فست فود و سرو هر یک غذاها
  • آموزش مهمانداری
  • معرفی به بازار کار بعد از دوره فست فود
  • مشاوره و راه اندازی به هنرجوهان گرامی

آموزش بیش از ۱۰۰نوع غذای فست فود و سس ها را در دوره های ۳روزه و ۴ روزه توسط استاد امیر سالم متخصص فست فود در ایران را تجربه کنید‌. فیلم برداری کامل از دوره های فست فود استاد سالم مجاز میباشد و هنرجوهان عزیز کاملا میتوانند فیلم برداری انجام دهند.

با مدیریت آقای حسینی

هنرجویان عزیزی که تمایل به دریافت مدرک بین المللی دارند پس از گذراندن آزمون کتبی و عملی از سازمان فنی و حرفه ای موفق به دریافت خواهد شد.

شماره تماس جهت ثبت نام

۰۹۱۲۶۰۲۴۸۶۶

۰۲۱۶۶۶۹۷۵۷۱

آموزش فست فود حرفه ای

شاید با دیدن عنوان آموزش فست فود از خود بپرسید که آیا برای تهیه غذاهایی فست فودی هم نیازی به آموزش هست؟ این مدل از غذاها بسیار آسان پز هستند و اغلب به دلیل همین ساده بودن است که نام آن فست فود گذاشته شده است. با این حال چرا فردی باید در یک دوره آموزش فست فود آموزشگاه ملی تهران (ملی شف) شرکت کند؟

در پاسخ به این سوال باید به شما بگوییم که برخی از کارها به ظاهر آسان هستند و نیازی به تخصص چندانی ندارند. آشپزی و تهیه فست فودهای مختلف هم جزو این دسته از کارهای به ظاهر ساده هستند. اما وقتی صحبت از راه اندازی فست فود محبوب به میان می آید، داشتن تخصص در تهیه این نوع غذا در حجم بالا و در زمان سریع به گونه ای که مشتریان منتظر نمانند و از غذا لذت ببرند، می تواند حیاتی باشد. اگر دقت کرده باشید در هر شغل و حرفه ای افراد زیادی  مدعی متخصص و حرفه ای بودن، هستند. اما زمانی که وقت عمل فرا می رسد و شغل خود را راه اندازی می کنند، اغلب با شکست های بسیار بدی روبرو می شوند. در ادامه قصد داریم این بحث را باز کرده و نکات بسیار ارزشمندی را به شما خاطر نشان کنیم.

دوره آموزش فست فود

چرا باید کلاس آموزش فست فود را بگذارنیم؟

اگر لیست برندهای محبوب جهان را دیده باشید، قطعا نام مک دونالد به گوش شما خورده است. مک دونالد نام یکی از برندهای شناخته شده جهان است که با خلاقیت و ایده پردازی دو برادر که عاشق ساخت فست فودها سریع بودند، چشم به جهان گشود. این دو برادر با توجه به اینکه مردم عاشق سرعت هستند و دوست دارند غذای سریع و خوش طعم را میل نمایند، این ایده را خلق کردند. این روزها شعب مختلف این رستوران در جای جای آمریکا به چشم می خورد. ایده ای که با تکیه بر خلاقیت، کیفیت و سرعت بنا شده بود. ایده ای که نیاز مشتریان را رفع می کرد.

ویدیویی کوتاه از دوره های ما و سرآشپز استاد امیر سالم مدرس آموزشگاه در حال آموزش فست فود در آموزشگاه ملی تهران

این مقدمه را ذکر کردم که به شما خاطر نشان کنم برای انجام هر کاری نیازمند مقداری انگیزه، هدف، علاقه و از همه مهتر دلیل هستید. یکی از مهمترین رازهای موفقیت و ثروتمند شدن افراد، داشتن شغلی است که به آن علاقه مند هستند. از این رو قبل از هر چیزی  این نکته را مورد توجه قرار دهید که آموزش فست فود زمانی موثر واقع می شود که شما به این حرفه علاقه مند باشید. اگر علاقه کافی برای یادگیری دارید، ما به شما می گوئیم که چرا گذراندن این دوره آموزشی برای شما مفید خواهد بود.

به دلیل سریع شدن جریان زندگی، افزایش مشغله افراد خصوصا در شهرهای بزرگ، افراد زیادی به مصرف انواع غذاهای فست فودی روی می آورند. این نوع غذا ارزان تر بوده و در عین حال به دلیل پخت سریع، می تواند زمان زیادی را برای افراد حفظ نماید. شما می توانید دوره آموزش فست فود تهران را شرکت نمایید و از مزایا زیر بهره مند شوید.

  • با آموزش تهیه فست فود به صورت حرفه ای، می توانید غذاهایی سریع را برای خود، همکاران و اعضا خانواده تهیه نمایید.
  • می توانید به عنوان یک مربی آشپزی فست فود در آموزشگاه ها مشغول به کار شوید و یا در منزل شروع به آموزش کنید.
  • از همه مهمتر می توانید یک رستوران یا فست فود حرفه ای برای خود راه اندازی کنید، کسب و کار خود را داشته باشید.
  • می توانید به یک آشپز حرفه ای تبدیل شوید که با ارائه غذاهای استاندارد، سالم و خوش طعم، هم کسب درآمد می کند و هم می تواند لذت سیر شدن را به افراد زیادی هدیه دهد.

به خاطر داشته باشید که  آشپزی جزو علایق شماست و شما قصد دارید از این راه کسب درآمد کنید. از آنجا که همه انسان ها در طول روز حداقل به سه وعده غذایی نیاز دارند و تهیه غذا می تواند یک حرفه بسیار پر درآمد برای شما باشد، شما می توانید حرفه ای شدن در تهیه فست فود، کسب و کار بسیار پر رونقی را برای خود راه اندازی نمایید.

آموزش فست فود در آموزشگاه فست فود تخصصی

آموزش فست فود حرفه ای در تهران در آموزشگاه تخصصی ملی تهران

حال که اهمیت دوره آموزشی فست فود برای شما آشکار شد، ممکن است از خود بپرسید که در تهران چطور می توان به صورت حرفه ای آموزش دید. برای آموزش دیدن، روش های بسیار زیادی وجود دارد، اما برای حرفه ای شدن در یک کار، باید بهترین شیوه آموزش را در نظر بگیرید. آموزش دیدن تحت نظر یک استاد حرفه ای، مجرب و کار آزموده که می تواند صفر تا صد یک حرفه، راه و چاه های آن، روش های راه اندازی فست فود را به شما آموزش می دهد، نه تنها یک فرصت بلکه یک موهبت به حساب می آید. در ادامه به شما یکی از بهترین آموزشگاه های فست فود تهران را به شما معرفی می کنیم که بتوانید تحت نظر آن، به یک استاد حرفه ای تبدیل شوید.

دوره آموزش فست فود مناسب چه کسانی است؟

این دوره آموزش صفر تا صد تهیه فست فود را آموزش می دهد. از این رو فرقی نمی کند که شما یک فرد بسیار مبتدی باشید یا اینکه تجربه کار در فست فود را داشته باشید. برای شرکت در دوره توصیه می شود که افراد بالاتر از ۱۸ سال سن داشته باشند و همه افراد بالاتر از این رده سنی بدون محدودیت می توانند در دوره شرکت نمایند. بانوان و آقایان هر دو می توانند در این دوره تخصصی شرکت نمایند.

دوره های حرفه ای آموزش فست فود با سرآشپز امیر سالم

آموزشگاه فست فود ملی تهران

دوره آموزش حرفه ای فست فود، توسط سرآشپز امیر سالم در آموزشگاه فست فود ملی تهران (ملی شف) ارائه می گردد. استاد امیر سالم، یکی از حرفه ای ترین مربی های آموزش انواع غذاها، فست فودهای بین المللی است. شما تحت نظر ایشان می توانید صفر تا صد پخت انواع فست فود را با بهترین تکنیک ها بیاموزید. در این مرکز نه تنها شیوه ها و تکنیک های جدید پخت را آموزش خواهید دید، پس از پایان دوره می آموزید که چطور کسب و کار خود را راه اندازی نمایید.

در طی این دوره آموزش های زیر در اختیار شما قرار می گیرد.

در طی این دوره آموزش های زیر در اختیار شما قرار می گیرد.

  • آموزش جامع صفر تا صد طراحی آشپزخانه فست فود
  • آموزش طراحی منو حرفه ای و ترغیب کننده فست فود
  • آموزش نحوه بازاریابی برای فست فود
  • نحوه برندسازی فست فود شخصی
  • طرز تهیه انواع غذاهای فست فود از جمله:
  1. آموزش پیتزا امریکایی
  2. آموزش برگر
  3. آموزش همبرگر
  4. آموزش سوخاری
  5. آموزش پیتزا ایتالیایی
  6. آموزش استیک
  7. آموزش پاستا
  8. آموزش سالاد
  9. آموزش سس ها
  10. آموزش فست فود بصورت ورک شاپ
  11. آموزش فست فود بصورت خصوصی
  12. و سایر غذاهای فست فودی مدرن
  • آشنایی با استانداردهای طراحی فست فود
  • آشنایی با گام های اصلی راه اندازی فست فود
  • روش های مدیریت فست فود

برای شرکت در این دوره می توانید از طریق تماس با دپارتمان آموزش ما با آموزشگاه فست فود ملی تهران (ملی شف) تماس حاصل نمایید.

آخرین مقالات آموزش غذاهای فست فودی

آموزش، تجهیز و راه اندازی غذاهای دهه ۶۰

۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آموزش و راه اندازی رستوران با تم دهه ۶۰: سفری به نوستالژی راه‌اندازی یک رستوران با تم دهه ۶۰ می‌تواند ایده جالبی برای جذب این دسته از افراد و ارائه یک تجربه منحصر به فرد به آنها باشد. در این مقاله، به طور کامل مراحل راه‌اندازی این ...

آموزش، تجهیز و راه اندازی هات داگ فروشی

۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
هات داگ، به عنوان یک غذای سریع و خوشمزه، در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. سادگی در تهیه و تنوع در طعم و مزه آن، این غذا را به یک گزینه ایده‌آل برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار پرسود تبدیل کرده است. اگر به دنبال ایده ای برای شروع ...

آموزش، تجهیز و راه اندازی برگر

۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آموزش و راه اندازی برگر: راهنمای جامع برای یک کسب و کار پررونق برگر، غذایی محبوب و خوشمزه که اصالت آمریکایی دارد، در سراسر جهان به عنوان یکی از محبوب‌ترین غذاهای فست فود شناخته می‌شود. طعم‌های متنوع، سادگی در تهیه و امکان شخصی‌سازی بی‌نهایت، برگر ...
راه اندازی تاکو مکزیکی

آموزش، تجهیز و راه اندازی تاکو مکزیکی

۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاکو، غذایی محبوب و خوشمزه با اصالت مکزیکی، در سال‌های اخیر به یکی از محبوب‌ترین غذاهای خیابانی و فست فود در سراسر جهان تبدیل شده است. طعم‌های متنوع، سادگی در تهیه و امکان شخصی‌سازی بی‌نهایت، تاکو را به گزینه‌ای ایده‌آل برای علاقه‌مندان ...
آموزش، تجهیز و راه اندازی پیتزا اسلایسی

آموزش، تجهیز و راه اندازی پیتزا اسلایسی

۱۳ تیر ۱۴۰۲
معرفی پیتزا اسلایسی پیتزا اسلایسی یکی از پرطرفدارترین غذاهای رستورانی در سراسر جهان است. این نوع پیتزا معمولاً به صورت بزرگ و مستطیل شکل سرو می‌شود و به قطعات کوچکتری تقسیم می‌شود. پیتزا اسلایسی به دلیل طعم بی‌نظیر و سبک خوردن آسان، در رستوران‌ها، کافی‌شاپ ...
آموزش، تجهیز و راه اندازی سیب زمینی بلژیکی

آموزش، تجهیز و راه اندازی سیب زمینی بلژیکی

۱۳ تیر ۱۴۰۲
مقدمه در این مقاله از گروه ملی شف بعنوان ارائه دهنده خدمات تخصصی آموزش، تجهیز و راه اندازی سیب زمینی بلژیکی، به آموزش و راه اندازی سیب زمینی بلژیکی برای رستوران می‌پردازیم. سیب زمینی بلژیکی یک غذای محبوب و معروف در رستوران‌ها است و در اینجا خواهیم آموخت ...

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *