آموزش تهیه پاستا حرفه ای

آموزش تهیه پاستا حرفه ای به صورت کاملا تخصصی و حرفه ای توسط اساتید با تجربه و خبره آموزشی گروه ملی شف در آموزشگاه فست فود ملی تهران. آیا می دانید چگونه یک پاستای خوشمزه و لذیذ را درست کنید؟ آیا با انواع پاستا و مواد تشکیل دهنده آن آشنایی دارید؟ آیا شرکت در کلاس ها و دوره های آموزشی برای تهیه یک پاستا حرفه ای می تواند مفید باشد؟

پاستا از دیگر غذاهای محبوب فست فودی است که در بسیاری از رستوران های سراسر جهان سرو می شود. پاستا یا خمیراک یک واژه ایتالیایی است که برای اولین بار در کشور ایتالیا به وجود آمد و یکی از غذاهای بین المللی کشور ایتالیا به شمار می آید. این غذا مانند برنج، غلات و نان از شاخه کربوهیدرات های می باشد با این تفاوت که نسبت به مواد دیگر دارای ساختار پیچیده تری است. از این رو سریع تر جذب بدن می شود و از بالا رفتن قند خون به صورت ناگهانی جلوگیری می کند.

امروزه پاستا در اکثر رستوران های ایرانی سرو می شود و طرفداران زیادی را دارد. افراد زیادی خواهان آموزش پاستا به صورت حرفه ای هستند تا بتوانند به راحتی این غذا را در منزل آماده و تهیه نمایند. اگر قصد دارید آموزش تهیه پاستا را به صورت حرفه ای یاد بگیرید به شما پیشنهاد می کنیم که به خواندن این مقاله ادامه دهید.

انواع پاستا

امروزه پاستای ایتالیایی در اکثر کشورهای جهان سرو می شود و در هر منطقه با توجه به طبع غذایی خود آن را به صورت شکل های مختلفی آماده می کنند. پاستا نیز مانند دیگر غذاهای فست فودی دارای انواع مختلفی می باشد که نحوه پخت هر کدام از آن ها با همدیگر متفاوت است و شما نمی توانید از یک روش یکسان برای تهیه و آماده سازی انواع پاستا استفاده کنید.

به همین دلیل اگر قصد دارید به آموزش پاستا بپردازید و به صورت حرفه ای آن را یاد بگیرید باید نخست با انواع پاستا آشنا شوید. در ادامه مقاله آموزش تهیه پاستا شما را با انواع پاستا آشنا خواهیم ساخت. پس همچنان با ما همراه باشید.

پاستای میگو

برای افرادی که به غذاهای دریایی علاقه دارند این غذا بهترین انتخاب خواهد بود. مواد تشکیل دهنده این غذا شامل، میگو، پیاز، کره، سیر، فلفل، پاستا، سس خامه ای، گوجه فرنگی، سبزی های خوش عطر و بو مانند ریحان و پونه می باشد. اگر به بوی میگو حساسیت دارید حتما از سیر برای تهیه این غذا استفاده کنید.

پاستای فتوچینی

از دیگر پاستاهای خوشمزه می توان به پاستای فتوچینی اشاره کرد. این نوع غذا در کشورهای مختلف به شکل های متفاوتی سرو می شود اما معمولا به همراه میگو، مرغ یا گوشت آن را تهیه و آماده می کنند. معمولا برای آماده سازی این پاستا از کره، پنیر پارمزان، خامه، گوشت و سس استفاده می شود. البته نکته ای که باید در هنگام پخت پاستای فتوچینی در نظر داشته باشید این است که این نوع پاستا ضخیم بوده پس سعی کنید که تکه های گوشت و سبزیجات مورد استفاده در آن بزرگ نباشند.

پاستای تالیاتلی

همانطور که از نام آن پیدا است این غذا از پاستاهای اصیل ایتالیایی به شمار می آید. پاستای تالیاتلی به شکل نوارهای درازی تهیه و معمولا این غذا با انواع سس سرو می شود. اما نوع کلاسیک آن بیشتر به همراه سس گوشت گاو، گوساله و خرگوش سرو خواهد شد.

پاستای بلونز

از معروف ترین و مشهورترین پاستاهای مشهور می توان به پاستای بلونز اشاره کرد. برای تهیه این نوع پاستا می توانید از هر نوع پاستای استفاده کرد، زیرا بلونز نام سس مورد استفاده در این پاستا است که ایتالیایی بوده و باید بتوانید طرز تهیه آن را به صورت حرفه ای یاد بگیرید تا بتوانید یک پاستای خوشمزه را تهیه کنید. مواد مورد استفاده برای تهیه پاستا بلونز شامل پاستا، کره، پیاز، هویج، سیر، گوشت چرخ کرده، آویشن و آب می باشد.

اسپاگتی با سس گوجه فرنگی

این نوع پاستا به شکل رشته های ماکارونی می باشد با این تفاوت که مقداری از آن ها ریزتر است و به همراه سس گوجه فرنگی سرو می شود. آماده سازی اسپاگتی با سس گوجه فرنگی بسیار راحت بوده و شما می توانید در مدت کوتاهی آن را آماده کنید. برای تهیه این غذا باید از موادی همچون پاستا، گوجه فرنگی، روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، پنیر پارمزان و ریحان استفاده کنید.

پاستای مرغ و قارچ

از پاستای های محبوب و مورد علاقه بسیاری از ایرانیان پاستای مرغ و قارچ می باشد که طرز تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است و شما می توانید به راحتی آن را در منزل آماده کنید. مواد تشکیل دهند پاستای مرغ و قارچ شامل سینه مرغ و قارچ خرد شده، آرد، آب مرغ، شیر، فتوچینی یا اسپاگتی، نخود فرنگی تازه، پودر سیر، پنیر پارمزان، جعفری، نمک و فلفل می باشد. این پاستای بسیار خوشمزه و خوش طعم بوده و می توانید در کنار افراد خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

آموزش تهیه پاستا حرفه ای توسط مرکز آموزش فست فود ملی شف

آموزش دستور پخت پاستا

همانطور که اشاره شد پاستا دارای انواع مختلفی است که طرز پخت همه آن ها با همدیگر متفاوت است و شما نمی توانید از یک روش یکسان برای پخت آن ها استفاده کنید. اگر ما بخواهیم به آموزش هر کدام از این پاستاها بپردازیم زمان بسیار زیادی را از شما خواهد گرفت و شما نمی توانید به صورت اصولی و حرفه ای آن را یاد بگیرید. از این رو اگر می خواهید به آموزش پاستا به صورت کاملا حرفه ای بپردازید ما به شما پیشنهاد می کنیم که در مرکز آموزش فست فود ملی شف شرکت کنید.

در این مرکز آموزشی تهیه پاستا به صورت حرفه ای توسط استاد و سرآشپز خبره امیر سالم متخصص غذاهای فست فودی از جمله پاستا با سال ها سابقه درخشان در آموزش و راه اندازی فست فود های سرشناس در آموزشگاه فست فود ملی تهران برگزار می شود. در این کلاس ها شما می توانید به صورت کاملا حرفه ای با طرز پخت انواع پاستاهای خانگی و رستورانی آشنا شوید. برای شرکت در این کلاس ها و دوره های آموزشی همین حالا فرصت را از دست ندهید و با یکی از شماره های زیر تماس حاصل فرمایید تا راهنمایی های لازم جهت ثبت نام را دریافت کنید.

Rate this post

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *