دوره آموزش تهیه سالاد حرفه ای

آموزش تهیه سالاد حرفه ای به صورت کاملا تخصصی و مرحله به مرحله ای توسط استاد فوق حرفه ای امیر سالم در آموزشگاهی مجهز و پیشرفته توسط مرکز آموزش فست فود ملی شف. آیا با انواع سالادها و طرز تهیه آن ها آشنایی دارید؟ آیا می دانید چگونه یک سالاد خوشمزه و متنوع را در مدت زمان کوتاهی آماده کنید؟

امروزه در بیشتر رستوران ها و فست فودی ها انواع سالاد سرو می شود که گاهی قیمت آن ها از غذای اصلی نیز بیشتر است. سالادها از جمله مواد غذایی هستند که برای بدن بسیار مفید و سودمند می باشند که برای افرادی که دارای رژیم غذایی خاصی هستند بسیار مفید می باشد. همچنین برخی از افراد که چاق هستند خوردن سالاد بسیار مناسب است و باعث کاهش وزن می شود. اگر شما نیز به خوردن انواع سالادهای علاقمند هستید و می خواهید با طرز تهیه انواع آن ها آشنا شوید، به شما پیشنهاد می کنیم که به خواندن این مقاله ادامه دهید تا با آموزش تهیه سالاد حرفه ای به صورت کامل آشنا شوید.

انواع سالاد

در حقیقت سالاد ترکیبی متنوع از انواع سبزیجات است که معمولا به همراه روغن، سرکه، نمک و آبلیمو خورده می شود. البته سالادهای نیز به مرور زمان دستخوش تغییر شده اند و امروزه در بسیاری از آن ها از گوشت سفید و قرمز، انواع حبوبات، پنیر، غلات، میوه و صیفی جات نیز استفاده می شود.
بهتر است بدانید که سالادها نیز دارای انواع مختلفی هستند که روش تهیه هر کدام از آن ها با همدیگر متفاوت است و اگر قصد دارید به آموزش تهیه سالاد بپردازید باید قبل از هر کاری با انواع سالاد و مواد تشکیل دهنده آن ها آشنا شوید. به همین منظور در مقاله آموزش سالاد ما قصد داریم نخست شما را با انواع سالاد آشنا سازیم. پس با ما همراه باشید.

سالاد فصل

از محبوب ترین و پرکاربردی ترین سالادهای در بین ایرانیان سالاد فصل است که طرفداران بسیار زیادی دارد. این سالاد برای افرادی که دارای رژیم غذایی خاص هستند و یا می خواهند لاغر شوند بسیار مناسب است. به علاوه در بسیاری از مجالس دوستانه و خانوادگی از این سالاد استفاده می شود و طرز تهیه آن نیز بسیار راحت و آسان می باشد. برای تهیه سالاد فصل از کاهو، کلم برگ سفید، کلم برگ قرمز، خیار، گوجه، هویج، سس مایونز، نمک و آب لیمو استفاده می شود.

سالاد ماکارونی

در بسیاری از مراسم های دوستانه و جشن تولدها معمولا از این سالاد استفاده می شود. سالاد ماکارونی نیز از طرفداران خاص خود برخوردار می باشد و در بیشتر رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. مواد لازم برای تهیه این سالاد شامل، ماکارونی شکل دار، ذرت، کالباس، گوجه فرنگی، سیب زمینی، خیارشور، لیموترش و سس مایونز است.

سالاد الویه

از دیگر سالادهای محبوب در بین ایرانیان سالاد الویه می باشد که طرفداران بسیار زیادی دارد. این سالاد بسیار خوشمزه بوده و برخی از افراد حتی از آن به عنوان یک وعده غذایی نیز استفاده می کنند. مواد تشکیل دهنده این سالاد عبارت است از:
سینه مرغ، سیب زمینی، تخم مرغ آب پز، نخود سبز، خیار شور، روغن زیتون، نمک، آب لیمو، فلفل، گوجه فرنگی، هویج، جعفری و سس مایونز.

سالاد سزار

این نوع سالاد در بسیاری از رستوران ها سرو می شود و یکی از محبوب ترین سالادها به شمار می آید. تهیه این سالاد نیز بسیار راحت بوده و شما می توانید به راحتی آن را در منزل آماده کنید. مواد لازم برای تهیه سالاد سزار شامل، کاهو، نان تست یا باگت، روغن زیتون، آب لیمو است.

سالاد یونانی

سالاد یونانی همانطور که از نام آن پیدا است، سالاد اصیل یونانی است که امروزه در بسیاری از کشورهای جهان سرو می شود، از این رو یک غذای بین المللی به شمار می آید. برای تهیه این سالاد از موادی چون گوجه فرنگی، پیاز قرمز، فلفل دلمه ای، پنیر فتا، زیتون سیاه، روغن زیتون، نمک، آب لیمو و سرکه بالزامیک استفاده می شود.

سالاد ایتالیایی

این سالاد مجلسی بوده و طرفداران خاصی را دارد و طرز تهیه آن نیز آسان است. برای تهیه این سالاد شما به موادی چون ماکارونی فرمی، تن ماهی، سیب زمینی پخته، هویج پخته شده، ذرت، سینه مرغ، خامه، جعفری خورد شده، خیار شور، پیاز و نمک نیاز دارید.

سالاد مکزیکی

از سالاد مکزیکی نیز در بسیاری از مجالس و مهمانی ها استفاده می شود. این سالاد به دلیل اینکه دارای طعم و مزه عالی است در بیشتر مواقع آن را به عنوان غذای اصلی در نظر می گیرند. مواد لازم برای تهیه این سالاد عبارت است از:
کلم پیچ سفید، کلم پیج قرمز، کالباس، کنسرو ذرت، ماست، نمک، سرکه، فلفل و سس مایونز.

سالاد اندونزی

از دیگر سالادهای مجلسی که در بسیاری از مراسم ها و مهمانی ها کاربرد دارد، سالاد اندونزی است. این سالاد به دلیل شکلی که دارد بسیار زیبا بوده و از طرفداران بسیار زیادی برخوردار می باشد. برای تهیه این سالاد از موادی مانند کلم برگ سفید، کلم برگ قرمز، کالباس، نخود فرنگی، هویج، فلفل سیاه، نمک، خیار شور و سس مایونز استفاده می شود.

آموزش تهیه سالاد

همانطور که مشاهده کردید سالادها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آن ها دارای طعم و شکل متفاوتی می باشند. به علاوه مواد تشکیل دهنده آن ها نیز با همدیگر متفاوت است. اگر ما بخواهیم به آموزش انواع سالادها بپردازیم مطلب طولانی خواهد شد و شما نمی توانید به صورت حرفه ای با طرز تهیه هر کدام از آن ها آشنا شوید. اگر قصد دارید به صورت حرفه ای آموزش تهیه سالاد را یاد بگیرید، به شما پیشنهاد می کنیم که در مرکز آموزش فست فود ملی شف ثبت نام کنید. همانطور که ذکر شد علاوه بر سابقه درخشان آموزشی، تیم راه اندازی فست فود ملی شف با مدیریت سرآشپز امیر سالم مشاور و راه انداز بزرگترین برندهای فست فودی موجود در کشور می باشد.

مرکز آموزش ملی شف دوره های و کلاس های آموزش تهیه سالاد را به صورت کاملا حرفه ای برگزار می کند. تمامی این دوره ها توسط استاد خبره سرآشپز امیر سالم متخصص غذاهای فست فودی از جمله سالاد با سال ها سابقه درخشان آموزشی و راه اندازی فست فودهای سرشناس در آموزشگاه ملی تهران برگزار می شود و شما را را به صورت کاملا حرفه ای و اصولی با طرز تهیه سالاد آشنا می سازد. برای شرکت در کلاس ها و دوره های آموزش سالاد ملی شف همین حالا فرصت را از دست ندهید و با یکی از شماره های زیر تماس حاصل فرمایید و برای ثبت نام در این دوره ها راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

۴/۵ - (۱ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *