آموزش فست فود پیتزا ایتالیایی و آمریکایی و راه اندازی

آموزش تخصصی و گام به گام پیتزا ایتالیایی به صورت کاملا حرفه ای توسط مرکز آموزش فست فود ملی شف. امروزه غذاهای فست فودی از طرفداران زیادی برخوردار هستند و افراد زیادی خواهان یادگیری دستور پخت این نوع غذاها می باشند. پیتزا ایتالیایی از جمله غذاهای محبوب فست فودی به شمار می آید که در اکثر نقاط جهان طرفداران زیادی برخوردار است.

در حقیقت نام پیتزا با ایتالیا گره خورده و بر طبق پژوهش های انجام شده ایتالیایی ها اولین مردمانی بودند که این غذا را جهانی کردند. اگر شما نیز از طرفداران غذاهای فست فودی هستید، قطعا دوست دارید با طرز تهیه پیتزا ایتالیایی آشنا شوید. اما پیتزا ایتالیایی به چه صورتی تهیه و آماده می شود؟ آیا برای پخت و تهیه پیتزا ایتالیایی از روش های خاصی استفاده می شود؟ چند نوع پیتزا ایتالیایی وجود دارد؟ به شما پیشنهاد می کنیم به خواندن این مقاله ادامه دهید تا بتوانید با آموزش تهیه پیتزا ایتالیایی و انواع آن آشنا شوید.

انواع پیتزا ایتالیایی

پیتزای ایتالیایی به دلیل خمیر، سس و نوع پخت آن از شهرت بسیار بالایی برخوردار است. این پیتزا بسته به نوع مواد تشکیل دهنده و افزودنی های استفاده شده در آن دارای انواع مختلفی است که هر کدام از آن ها دارای طعم و مزه منحصر به فرد خود می باشند. قبل از آموزش پیتزا ایتالیایی شما نخست باید با انواع آن آشنا شوید تا بتوانید به صورت اصولی با طرز پخت هر کدام از آن ها را یاد بگیرید.  در ادامه شما را با برخی از این پیتزاهای آشنا خواهیم ساخت.

پیتزا مارگاریتا

پیتزا مارگاریتا در حقیقت پرچمدار پیتزاهای ایتالیایی و طرفداران بسیار زیادی را دارد. زیرا هم قیمت آن مناسب است و هم بسیار خوشمزه می باشد. این پیتزا برای اولین بار در قرن ۱۹ توسط سرآشپز ناپلی و به افتخار ملکه ایتالیا ابداع و پخته شد. پیتزا مارگاریتا بسیار ساده است و مواد تشکیل دهنده آن پنیر موتزارلا، گوجه و ریحان می باشد. همچنین برای افراد که گیاه خوار هستند این پیتزا بسیار مناسب است زیرا در آن از هیچ فرآورده گوشتی استفاده نمی شود.

پیتزا پپرونی

این پیتزا از معروف ترین پیتزاهای ایتالیایی به شمار می آید. اگر عاشق غذاهای تند هستید، پیتزا پیرونی یک انتخاب عالی برای شما خواهد بود. در حقیقت پیرونی نوعی کالباس تند با گوشت گوساله است که به صورت حلقه های نازک بر روی پیتزا قرار گرفته می گیرد. در برخی از رستوران ها به جای کالباس گوساله از کالباس های معمولی استفاده می شود و تنها مقداری فلفل به آن اضافه می کنند.

پیتزا کالزونه

این پیتزا با نام نیمه ماه نیز شناخته می شود و مواد تشکیل دهنده آن سبزیجات است. پیتزا کالزونه به این صورت است که خمیر آن از وسط تا می شود و مواد در داخل آن قرار می گیرد. بهتر است بدانید که نام کالزونه از شلوارهایی به همین نام گرفته شده که در قرن ۱۶ پوشیدن آن رواج داشته است.

پیتزا ناپلی

از دیگر پیتزاهای معروف و خوشمزه ایتالیایی ناپلی است که در آن از گوشت استفاده می شود. مواد تشکیل دهنده این پیتزا فیله گوساله، پنیر بلوچیز، پنیر موتزارلا، پنیر پروسس، قارچ زیتون و سس سیر است.

پیتزا گامبری

اگر به غذاهای دریایی علاقه مند هستید، پیتزا گامبری برای شما یک انتخاب عالی است. این پیتزا از میگو، قارچ، پنیر موتزارلا و سس سیر تهیه می شود.

پیتزا چانو

پیتزا چانو همان پیتزای استیک و سیر است که بیشتر مزه سیر را می دهد. برای تهیه این پیتزا از لایه های نازک گوشت و مقدار زیادی پنیر و سیر رنده شده استفاده می شود.

آموزش تهیه پیتزا ایتالیایی در مرکز آموزش فست فود ملی شف

آموزش و دستور پخت پیتزا ایتالیایی

همانطور که اشاره شد پیتزا ایتالیایی دارا انواع مختلفی است که هر کدام از آن ها دارا دستور پخت خاص خود می باشند. آموزش و یادگیری هر کدام از این پیتزاها زمان بر و طولانی خواهد بود که اگر بخواهیم به آموزش هر کدام از آن ها بپردازیم ساعت ها طول می کشد و به علاوه شما نمی توانید به صورت اصولی آن را یاد بگیرید.

اگر به پخت انواع پیتزاهای ایتالیایی علاقمند هستید و می خواهید طرز تهیه این نوع پیتزاهای را به صورت حرفه ای یاد بگیرید، به شما پیشنهاد می کنیم که در دوره های آموزشی مرکز آموزش ملی شف که در آموزشگاه ملی تهران برگزار می شود شرکت کنید.

 این دوره ها توسط استاد و سرآشپز خبره امیر سالم متخصص غذاهای فست فودی از جمله پیتزا ایتالیایی با سالها سابقه درخشان آموزشی و راه اندازی فست فود های سرشناس برگزار می شود و تمامی تکنیک های اصلی طرز تهیه پیتزا ایتالیایی را به شما آموزش خواهند داد.

مواد پیتزا ایتالیایی

همانطور که اشاره شد برای تهیه یک پیتزا ایتالیای خوب سه عامل نقش اصلی را باز می کنند که این سه عامل شامل خمیر، سس و نوع پخت می باشد. هر کدام از پیتزاهای ایتالیایی دارا مواد خاص خود می باشند که باید بدانید که چه مقداری از آن ها را استفاده کنید تا پیتزای شما خشو طعم و خوشمزه درست شود. در برخی از آموزش ها، روش های مختلفی برای تهیه یک نوع پیتزا معرفی شده است که باعث سردرگمی بسیاری از افراد برای پخت پیتزا می شود.

برای آموزش و یادگیری بهتر طرز پخت انواع پیتزاهای ایتالیایی همین حالا در دوره های آموزشی فست فود ملی شف که در آموزشگاه ملی تهران برگزار می شود شرکت کنید و به صورت کاملا اصولی با تکنیک های طرز پخت و تهیه انواع پیتزا آشنا شوید. برای شرکت در این دوره آموزشی می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر با مشاورین ملی شف تماس حاصل کرده و جهت شرکت در دوره اعلام آمادگی نمایید.

۴.۵/۵ - (۲ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *