آموزش فست فود پیتزا ایتالیایی و آمریکایی و راه اندازی

آموزش تخصصی و گام به گام پیتزا آمریکایی به صورت کاملا حرفه ای توسط مرکز آموزش ملی شف در آموزشگاه فست فود ملی تهران. اگر جزو علاقه مندان به آشپزی و تهیه فست فود هستید، قطعا به آموزش پیتزا آمریکایی نیز علاقه مند خواهید شد. این نوع پیتزا نه تنها در آمریکا بلکه در سراسر جهان بسیار پر طرفدار است. نوعی از غذاهای فست فودی بسیار پر طرفدار که می تواند لحظات بسیار ارزشمندی را به شما هدیه دهد. اما چطور می توان طرز تهیه این پیتزا را آموخت؟ پیتزا آمریکایی چه انواع دارد؟ آیا دستور پخت پیتزا آمریکایی با ایتالیایی و فرانسوی متفاوت است؟ برای آموزش پیتزا آمریکایی چه روش هایی وجود دارد؟

پیتزا یکی از محبوب ترین غذاهایی فست فودی جهان است. این غذا در طعم های مختلفی در خانه و رستوران قابل تهیه است. از آنجا که طبع های غذایی و ذائقه افراد متفاوت است ، ممکن است هر نوع از پیتزا آمریکایی طرفداران خاص خود را داشته باشد. در ادامه قصد داریم ضمن معرفی انواع پیتزا آمریکایی ، طرز پخت این نوع پیتزا را به صورت قدم به قدم به شما آموزش دهیم.

انواع پیتزا آمریکایی

در آمریکا نیز همانند سایر کشورها ، پیتزا از سه ماده اصلی خمیر پیتزا، پنیر پیتزا و مواد و افزودنی ها تشکیل می شود. ترکیب این سه ماده اصلی باعث می شود ، طعم های بسیار متنوعی در این خوردنی ایجاد گردد. تنوع بالا این غذا، باعث شکل گیری انواع گوناگونی از پیتزا در آمریکا شده است. در ادامه به معرفی معروف ترین انوا پیتزا در آمریکا می پردازیم:

پیتزا پای گوجه فرنگی نیوجرسی

این غذای بسیار جذاب برای اولین بار در سال ۱۹۰۰ توسط دورگه های آمریکایی ، ایتالیایی که در فیلادلفیا ساکن بودند ، درست شد. طعم آن متمایل به شیرین است چرا که در تهیه آن از گوجه فرنگی استفاده می شود. پس از تهیه خمیر و مواد اولیه پیتزا، در مرحله نهایی به جای اینکه ابتدا مواد و گوجه ها روی پیتزا قرار بگیرد ، سپس سس روی آن ریخته شود، ابتدا سس و سپس گوجه ها روی آن ریخته می شود. همین مساله باعث شیرین شدن طعم پیتزا می شود.

پیتزا یونانی

دلیل نامگذاری این پیتزا آمریکایی ، این است که توسط یونانیان مقیم نیو انگلند آمریکا تهیه شده است. در تهیه این نوع پیتزا ، از موادی همچون کنکر فرنگی ، پنیز فتا یونانی ها و زیتون کالاماتا استفاده می شود. همه مواد در داخل روغن زیادی به صورت کاملا ترد، سرخ می شود ، سپس بر روی پیتزا قرار می گیرد.

پیتزای ناپلی

پیتزای ناپلی یکی از پیتزاهای اصیل ایتالیایی است که توسط مهاجرین این کشور به آمریکا برده شد. آرد مخصوص ایتالیایی در تهیه آن به کار گرفته می شود و از موادی همچون سس گوجه فرنگی ، پنیر موتزارلا ، ریحان و ادویه های مختلفی برای خوش طعم کردن پیتزا استفاده می شود.
پیتزای سنت لوییس

این پیتزا از یک خمیر بسیار ترد، بدون هیچگونه مخمر و پنیر پرول در دهه ۶۰ میلادی تهیه شد. از آنجا که بیشتر در سنت لویس تولید می شود، با این نام نیز شناخته شده است.

پیتزای سین کراست نیویورک

این نوع پیتزا تشابه زیادی با پیتزا نالپی دارد و از همان سال ۱۹۰۰ که تهیه آن شروع شد ، از گوجه فرنگی و مقادیر بسیار زیادی پنیر موتزارلا در تهیه آن استفاده می شود.

پیتزای دیترویت آمریکایی

یکی از محبوب ترین پیتزاهای دیترویت است که ساختاری مربعی شکل دارد. سس اصلی این پیتزا سس مارینا است که طعم بسیار منحصر به فردی به این غذا می دهد.

پیتزا سین کراست شیکاگو

این غذا شباهت زیادی به پیتزا نیویورک دارد با این تفاوت که بسیار تند است و از مقدار زیادی گوشت در تهیه آن استفاده می گردد. این خوردنی خوش طعم را به صورت مربعی تکه تکه می کنند.

پیتزا دیپ دیش شیکاگو

اگر جزو علاقه مندان به پیتزاهای ضخیم و پر ملات هستید، این پیتزا برای شما بسیار توصیه می شود. مواد روی آن بسیار زیاد است و مقادیر زیادی گوشت و سبزیجات و سس گوجه فرنگی روی آن قرار می گیرد.

آموزش تهیه پیتزا ایتالیایی در مرکز آموزش فست فود ملی شف

دستور پخت پیتزا آمریکایی

حال که با انواع پیتزا آمریکایی آشنا شدید، ممکن است بخواهید دستور پخت همه آنها را بیاموزید تا بتوانید آن را در منزل برای خانواده و دوستان خود تهیه نمایید. شاید هم قصد دارید این نوع پیتزا را بیاموزید تا بتوانید آن را برای مشتریان خود در رستوران تهیه نمایید. اگر قصد شما راه اندازی فست فود است ، قطعا به یادگیری این پیتزا نیاز خواهید داشت.

همانطور که گفته شد ، پیتزاهای آمریکایی انواع بسیار زیادی دارند که هر کدام از آنها طعم و دستور پخت خاص خود را دارند. از این رو اگر بخواهیم همه آنها را آموزش دهیم ، قطعا این متن بسیار طولانی خواهد شد و شما هم نمی توانید تمام قلق های ریز در تهیه این پیتزا را بیاموزید. از این جهت در مرکز آموزش فست فود ملی شف آموزش هایی را برای شما اماده کرده ایم که بتواند شما را متخصص این زمینه نماید.

این دوره ها در آموزشگاه ملی تهران برگزار می شود . این دوره ها توسط استاد و سرآشپز خبره امیر سالم متخصص غذاهای فست فودی از جمله پیتزا آمریکایی با سالها سابقه درخشان آموزشی و راه اندازی فست فود های سرشناس برگزار می شود و تمام تکنیک ها را می آموزید. در ادامه فقط نکات کلی در مورد تهیه پیتزا آمریکایی را برای شما بیان خواهیم کرد تا برای شرکت در دوره آموزشی آمادگی کامل را داشته باشید.

مواد پیتزا آمریکایی

رسپی خمیر پیتزا آمریکایی و طرز تهیه خمیر آن برای نوع های مختلف پیتزا متفاوت است. نمی توان یک دستور را برای همه آنها مطرح کرد. در برخی از منابع آموزشی شما یک دستور پخت را برای پیتزا آمریکایی مشاهده می کنید. گاهی ممکن است این دستور به صورت یک دستور پخت ثابت برای همه انواع پیتزا در نظر گرفته شود. از این رو شما را سردرگرم خواهد کرد. بنابراین به شما پیشنهاد می دهیم به جای دنبال کردن یک دستور پخت برای همه انواع پیتزاهای آمریکایی به دوره آموزش فست فود ، ملی شف که در آموزشگاه ملی تهران برگزار می شود بپیوندید تا بتوانید این نوع پیتزا خوش طعم را به طور اصولی بیاموزید.

برای شرکت در این دوره آموزشی می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر با مشاورین ملی شف تماس حاصل کرده و جهت شرکت در دوره اعلام آمادگی نمایید.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *